Міліція перекрила канал постачання сильнодіючих ліків


Працівники УБОЗ та СБУ затримали трьох чоловіків, які налагодили міжнародний канал постачання сильнодіючих лікарських речовин із однієї з азіатських країн до України.

Двох мешканців Київ та одного жителя Броварів затримані при спробі передачі метандієнону та нандролону загальною вагою понад 10 кілограмів, повідомляє прес-служба МВС у Київській області.

У  міліції наголошують, що ці препарати є анаболічними стероїдами, що використовуються, в основному, для нарощування м'язової маси тіла людини та відпускаються виключно за рецептами лікарів.

У ході проведення обшуків правоохоронці вилучили з незаконного обігу 240 пігулок із вмістом метандієнону та 3 літри недралон-деканату. Загальна ринкова вартість вилученого складає майже 1 мільйон гривень.

За цим фактом Печерське райуправління ГУ МВС в Києві порушило кримінальну справу за ч.4 ст.321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів).

Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи щодо виявлення та викриття лабораторії по переробці хімічної субстанції сильнодіючих лікарських засобів, заборонених в обігу.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ