П’ятірка найдорожчих квартир столиці



Фото navara.livejournal.com
Олігархам у Києві пропонують двоповерхові квартири з дизайнерськими ремонтами, кількома балконами, санвузлами і панорамним видом.   

Сайт оголошень Slando склав рейтинг найдорожчих київськихкварир, виставлених на продаж у вересні.

1 місце отримала 4-кімнатна квартира на вулиці Михайлівській, 22 вартістю 14 мільйонів 220 тисяч гривень, пише ТСН.

Двоповерхові апартаменти розташовані на 5-му і 6-му поверсі будинку царської будівлі після капітального ремонту.

Квартира 251/170/31 м2 з дизайнерським ремонтом, меблями і побутовою технікою провідних виробників світу має автономне опалення, систему клімат-контролю і фільтрації води. З вікон і балконів відкривається панорамний вид на центр міста.

2 місце посіла 5-кімнатна квартира на Липках вартістю 11 мільйонів 850 тисяч гривень.  Квартира у цегляному будинку (атіковий і мансардний поверхи) має євроремонт високого рівня, панорамний вид з вікон, вбудовану кухня, шафи-купе, їдальню, бойлер, можливий продаж з меблями. 

3 місце - 3-кімнатна квартира на Шовковичній вартістю10 мільйонів 400 тисяч гривень.

У квартирі є велика вітальня з каміном, кухня-студіо, 2 с/в, 2 балкони. У квартирі дизайнерський ремонт, нові дорогі меблі провідних виробників. Стиль: сучасна класика.

4 місце -  квартира в новому елітному будинку на вулиці Гоголівській, 4 вартістю 9 мільйонів 480 тисяч гривень.

Квартира має 3 кімнати з дизайнерським ремонтом високого рівня, стелі Н-3м, вбудовану кухню, кондиціювання, підігрів підлоги. Є місце у підземному паркінгу.

5 місце - 6-кімнатна квартира на Грушевського, 9а вартістю 8 мільйонів 100 тисяч гривень.   Загальна площа квартири 450 кв. м. Житлова площа - 300 кв.м. Розташована на 6-му поверсі 12-поверхового будинку.

Тим часом реальні ціни на вторинну нерухомість Києва продовжують падати. Тільки за останні два тижні вересня вартість впала на 10%. Дешевих варіантів небагато, але й активного попиту ріелтори не спостерігають.

Мінімальна вартість однокімнатної квартири в будинках готельного типу становить вже близько 40 тисяч доларів, стандартної однокімнатної - 50-55, "двушки" стартують від 60 тисяч, трикімнатні пропонують не дешевше 80 тисяч.

Очікується, що до кінця року нерухомість ще більше подешевшає, відзначає ТСН.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ