Попов вирішив перевірити "Київміськбуд" і "Київенергохолдинг"



Фото з сайту КМДА
Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов доручив голові наглядових рад підприємств "Київміськбуд" та "Київенергохолдинг" Єгору Русину провести фінансово-економічний аудит роботи компаній.

Про це Попов заявив у понеділок під час зустрічі з Русиним, повідомляє УНІАН.

Про всі виявлені порушення під час аудиту перший заступник голови КМДА попросив Русина повідомляти у правоохоронні органи, щоб в найкоротші терміни ці порушення були ліквідовані.

Попов також запропонував на час проведення аудиту відсторонити від виконання обов'язків усіх тих, хто раніше керував "Київміськбудом", а в "Київенергохолдингу" перевірити всі договірні відносити, які мала компанія за останній час.

"Нам треба детально розібратися в тому, чи є на сьогоднішній день будь-яка загроза щодо використання акцій, які належать місту, і їх подальшого можливого вилучення. Ми при такій інформації матимемо можливість захистити інтереси киян, щоб акції були повернуті, і люди, що мали відношення до таких спроб, якщо вони будуть виявлені, безумовно, понесли покарання", - зазначив Попов.

Він підкреслив, що столична влада буде діяти в цьому питанні жорстко і динамічно.

У свою чергу Русин запевнив, що буде виконано всі поставлені завдання і що він має намір скликати збори акціонерів "Київенергохолдингу", щоб змінити його керівництво.

У відповідь на це Попов сказав: "Якщо потрібна допомога правоохоронних органів, у нас є порозуміння відносно наших подальших дій. Тому телефонуйте, я буду реагувати на ваші пропозиції".

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ