Столична "команда Януковича" змушена грати за правилами Черновецького?



Фото з сайту КМДА
Мер Києва Леонід Черновецький, намагаючись захистити своїх родичів і друзів від нападок "нової" влади, нав'язав свою контргру регіоналам.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-київськи" заявив віце-спікер Микола Томенко.

"На одному із засідань він (Черновецький) пригрозив у випадку продовження тиску написати заяву про відставку, що спровокує дострокові вибори мера. А це поки не потрібно Партії регіонів. Це втримало владу від наступних арештів", - сказав Томенко.

Він також додав, що Черновецький упродовж кількох місяців не підписує накази про призначення деяких заступників Олександра Попова. Зрозуміло, тих, які його не влаштовують.

"Поки що революційне захоплення міста частково припинене. Черновецький може бути впевнений, що кримінальних справ проти нього і його команди найближчим часом відкривати не будуть. Ресурсу часу й сил у ПР не вистачає на все. Черновецький поставив певні умови влади, зокрема, щодо своїх заступників, тому поки що вони поза зоною радикальних дій правоохоронних органів", - переконаний віце-спікер.

"Думаю, буде такий компроміс: у "молодої команди" Черновецького заберуть комунальні підприємства, які вони перевели у свою власність нечесним шляхом, але кримінальні справи порушувати не будуть", - підсумував Томенко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ