П’яний водій розтрощив 5 авто на світлофорі


У суботу близько 21.15 на світлофорі на перехресті вулиць Братиславської й Лісового проспекту сталася аварія за участю 5 авто.

Про це повідомляє "Друга смуга".

За словами одного зі свідків, його на великій швидкості в районі шляхопроводу через Шолом-Алейхема обігнав Chevrolet Lacetti, що поводився неадекватно на дорозі.

Через деякий час водій почув удар, а за ним ще кілька ударів.

Chevrolet Lacetti який рухався по вулиці Братиславській убік Троєщины, не гальмуючи врізався в автомобілі, які стояли на світлофорі на перехресті вулиць Братиславської й Лісового проспекту, очікуючи сигналу на проїзд.

Спочатку Chevrolet Lacetti врізався у вишневий Daewoo Lanos, який, у свою чергу, наздогнав Skoda Superb. Skoda у свою чергу наздогнала сріблистий Daewoo Lanos, а той урізався в Nissan X-Trail. 

 
За словами свідків, після зіткнення водій на Chevrolet Lacetti вирішив зникнути з місця ДТП на своєму авто, але йому не дали цього зробити інші водії.

У результаті аварії найбільше постраждали люди у вишневому Daewoo Lanos, що прийняв на себе перший удар. Постраждали водій і передній пасажир, які не були пристебнуті й головами вдарилися в лобове скло, а також два задніх пасажири - дівчина й хлопець.

Дівчину госпіталізували, іншим надали допомогу на місці.

Також надали допомогу пасажирові Chevrolet Lacetti і горе-водієві.

За словами очевидців події, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння, він не зміг пояснити, що відбулося, чому він не гальмував.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ