У Блоці Черновецького – розкол?



Фото з сайту Олеся Довгого
Фракція Блоку Черновецького може розколотися - у кулуарах Київради ходять чутки, що кілька депутатів мають намір вийти із фракції.

Зокрема, подейкують, що фракцію покине її співголова Алла Шлапак, пише "Газета по-київськи".

З нею нібито можуть піти й Віталій Павлик та Зоя Миронова, які "засвітився" під час прес-конференції у вівторок, на якій вимагали звільнити заступника голови КМДА Олександра Пузанова й наполягали  на незаконності зборів акціонерів "Київміськбуд".

Серед тих, хто може залишити фракцію називають зятя мера В'ячеслава Супруненка, Віталія Лавриненка Олега Качкана й Дениса Комарницього.

Водночас, відзначає видання, фракція не посварилася, а навмисне вирішила розділитися, щоб було зручніше відстоювати загальні бізнес-інтереси. Одні нібито будуть відігравати роль прихильників нової команди керівників КМДА, інші виступлять як опозиція.

Як відомо, раніше подейкували, що фракцію Блоку Кличка покинуть бізнесмени Лев Парцхаладзе і Андрій Миргородський. Однак, на сесії 7 жовтня Блок не робив про це жодних заяв, а самі депутати-бізнесмени були відсутні.

Водночас, подейкують, що вийти із Блоку Кличка має намір також директор ДП "Київдіпротранс" Валерій Іщенко та ще один депутат.

За інформацією видання, "вихідці" з Блоків Кличка та Черновецького утворять нову депутатську групу.

Ходять чутки й про те, що активну роботу з формування власної депутатської групи розгорнув і секретар Київради Олесь Довгий, щоб підлаштуватися під нові умови, які виникли із приходом у КМДА Олександра Попова й Ко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ