За вихідні всі кияни отримають тепло, - Попов



Фото з сайту КМДА
Увесь житловий фонд столиці буде підключений до теплопостачання за вихідні. Таким чином, 11 вересня всі квартири будуть обігріватися.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Олександр Попов на засіданні розширеної колегії у п'ятницю, повідомляє УНІАН.

"Ми з "Київенерго" домовились, що підключення буде організовано і в суботу та неділю. Разом з управліннями, ЖЕКами вони організують таку роботу. Тому прошу в суботу та неділю в такому режимі працювати керівників районних адміністрацій, щоб ми разом змогли оперативно реагувати на ситуацію, якщо цього вона буде потребувати. На кінець вихідних днів у нас завдання усе місто забезпечити теплом", - сказав чиновник.

Водночас, на колегії розповіли, що підключення житлового фонду було розпочато ще в четвер (по Дарницькій ТЕЦ).

Що стосується закладів соціальної сфери, то, за даними мерії, на ранок 8 жовтня заклади освіти підключені на 96%, заклади охорони здоров'я - на близько 90%.

Попов доручив до обіду п'ятниці обстежити всі об'єкти соціальної сфери, що залишилися ще не підключеними, і до кінця дня 8 жовтня завершити підключення по всіх об'єктах як галузі освіти, так і охорони здоров'я та інших соцоб'єктів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ