Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4caddb58b490a/
Українська правда
Київ

Мінрегіонбуду подобається, що Попов робить з "Київміськбудом"

07.10.2010  17:40

Міністерство регіонального розвитку й будівництва підтримує призначення Михайла Голиці на посаду голови правління АТ "ХК "Київміськбуд".

Про це заявив заступник міністра регіонального розвитку й будівництва Дмитро Ісаєнко, повідомляє "Інтерфакс".

"Міністерство підтримує ту позицію, що сьогодні Київська адміністрація проводить по цьому підприємству. У нас запитували думку із приводу призначення нового голови правління цієї компанії - Михайла Голиці. Ми його давно знаємо. Це дуже гідна, порядна людина, що, поза всякими сумнівами, впорається з поставленим завданням", - сказав він.

"Ми підтримуємо позицію Олександра Попова (перший заступник голови КМДА) щодо призначення Голиці", - додав Ісаєв.

Як відомо, 5 жовтня з ініціативи першого заступника голови КМДА Олександра Попова відбулися збори акціонерів "Київміськбуду", на яких було змінено правління (його головою був призначений Голиця), спостережну раду, ревізійну комісію й реєстратора холдингу.

У свою чергу, звільнене керівництво холдингової компанії заявило про те, що провело альтернативні збори акціонерів, на яких правління й спостережна рада були переобрані.

Пізніше Державна комісія з цінних паперів і фондового ринку підтвердила законність зборів акціонерів "Київміськбуду", ініційованих Поповим.

Тим часом, старе керівництво компанії називає такі дії першого заступника голови КМДА Олександра Попова сприянням рейдерському захопленню ХК "Київміськбуд".  

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.