Мінрегіонбуду подобається, що Попов робить з "Київміськбудом"


Міністерство регіонального розвитку й будівництва підтримує призначення Михайла Голиці на посаду голови правління АТ "ХК "Київміськбуд".

Про це заявив заступник міністра регіонального розвитку й будівництва Дмитро Ісаєнко, повідомляє "Інтерфакс".

"Міністерство підтримує ту позицію, що сьогодні Київська адміністрація проводить по цьому підприємству. У нас запитували думку із приводу призначення нового голови правління цієї компанії - Михайла Голиці. Ми його давно знаємо. Це дуже гідна, порядна людина, що, поза всякими сумнівами, впорається з поставленим завданням", - сказав він.

"Ми підтримуємо позицію Олександра Попова (перший заступник голови КМДА) щодо призначення Голиці", - додав Ісаєв.

Як відомо, 5 жовтня з ініціативи першого заступника голови КМДА Олександра Попова відбулися збори акціонерів "Київміськбуду", на яких було змінено правління (його головою був призначений Голиця), спостережну раду, ревізійну комісію й реєстратора холдингу.

У свою чергу, звільнене керівництво холдингової компанії заявило про те, що провело альтернативні збори акціонерів, на яких правління й спостережна рада були переобрані.

Пізніше Державна комісія з цінних паперів і фондового ринку підтвердила законність зборів акціонерів "Київміськбуду", ініційованих Поповим.

Тим часом, старе керівництво компанії називає такі дії першого заступника голови КМДА Олександра Попова сприянням рейдерському захопленню ХК "Київміськбуд".  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ