Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4cac2e6c8d242/
Українська правда
Київ

Депутати Черновецького вимагають звільнити його заступника Пузанова

06.10.2010  11:08

Фракція Блоку Леоніда Черновецького у Київраді ніціюватиме розгляд питання про відсторонення Олександра Пузанова від посади заступника голови КМДА на засіданні міськради в четвер.

Про це заявила співголова фракції Алла Шлапак, повідомляє "Інтерфакс".

"Наша вимога про відсторонення й звільнення пана Пузанова з посади заступника голови КМДА є принциповою, оскільки виконавчий орган підзвітний Київраді. Наша група депутатів буде наполягати на тому, щоб рішення про відсторонення Пузанова з посади було внесено до порядку денного, щоб була створена тимчасова контрольна комісія і щоб ця позиція була донесена до відома президента України", - сказав Шлапак.

Причиною для подібної ініціативи стали, на думку представників депутатської групи, стали "обмеження прав Київради" Пуза новим і "зловживає повноваженнями як голови адміністративної комісії".

Зокрема, наголосила Шлапак, з боку представників силових структур у Києві, які курирує Пузанов, виявляється психологічний пресинг на близько 20 депутатів Київради.

Також депутати звернулися до міського голови Леоніда Черновецького із проханням проінформувати про сформовану ситуацію президента Віктора Януковича.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.