Депутати Черновецького вимагають звільнити його заступника Пузанова


Фракція Блоку Леоніда Черновецького у Київраді ніціюватиме розгляд питання про відсторонення Олександра Пузанова від посади заступника голови КМДА на засіданні міськради в четвер.

Про це заявила співголова фракції Алла Шлапак, повідомляє "Інтерфакс".

"Наша вимога про відсторонення й звільнення пана Пузанова з посади заступника голови КМДА є принциповою, оскільки виконавчий орган підзвітний Київраді. Наша група депутатів буде наполягати на тому, щоб рішення про відсторонення Пузанова з посади було внесено до порядку денного, щоб була створена тимчасова контрольна комісія і щоб ця позиція була донесена до відома президента України", - сказав Шлапак.

Причиною для подібної ініціативи стали, на думку представників депутатської групи, стали "обмеження прав Київради" Пуза новим і "зловживає повноваженнями як голови адміністративної комісії".

Зокрема, наголосила Шлапак, з боку представників силових структур у Києві, які курирує Пузанов, виявляється психологічний пресинг на близько 20 депутатів Київради.

Також депутати звернулися до міського голови Леоніда Черновецького із проханням проінформувати про сформовану ситуацію президента Віктора Януковича.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ