На Майдані пройде Пробіг заради життя



Фото з сайту асоціації "Рівний - рівному"
9 жовтня о 11.00 на Майдані Незалежності стартуватиме благодійна акція "Пробіг заради життя".

Акція має на меті привернути увагу громадськості до кризової ситуації щодо захворюваності населення на ВІЛ/СНІД, пропагувати здоровий способу життя серед молоді та зібрати кошти  на лікування, догляд та підтримку дітей, що живуть з ВІЛ.

Усі, хто забажає взяти участь у благодійній акції повинні подолати дистанцію довжиною 3 км, повідомляють організатори акції Всеукраїнська благодійна асоціація "Рівний - рівному".

Початок реєстрації о 10.00.

Благодійну акцію "Пробіг заради життя" було започатковано у 2001 році Представництвом Організації Об'єднаних Націй в Україні. Вона проводилася щорічно до 2005 року.

У 2001 році кількість учасників акції становила 1-2 тисячі осіб і обсяг залучених коштів був не дуже великим, проте з кожним роком захід набував ширшого масштабу.

Так, у 2005 році Пробіг зібрав на Майдані понад 15 тисяч осіб, 7 тисяч з яких зареєструвалися і були активними учасниками спортивного змагання.

Під час акцій було зібрано десятки тисяч доларів та передано до Київської інфекційної лікарні в Лаврі, Дитячої клініки № 1 у Києві та в обласні центри профілактики та боротьби зі СНІДом у Миколаєві й Дніпропетровську.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ