Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ca9e6136dafc/
Українська правда
Київ

Міліція затримала чоловіка, який намагався викрасти маршрутку

04.10.2010  18:00

Столична міліція затримала водія київського маршрутного таксі, який спробував викрасти робочий транспорт у своїх колег з Вишневого.

Крадієм виявився 50-річний Михайло, який приїхав до Києва з Вінницької області на заробітки, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві.

За даними правоохоронців, чоловік влаштувався водієм столичної маршрутки, а житло отримав у гуртожитку вишневого. На скоєння злочину чоловіка штовхнули безгрошів'я та борги.

Проходячи повз кінцеву зупинку маршрутних таксі, чоловік помітив гроші у відчиненій маршрутці. Водія на місці не виявилося, тож Михайло вирішив привласнити чужі кошти.

Однак, зайшовши в автобус, він помітив ключі в замку запалювання, тож вирішив викрасти не лише гроші, а й маршрутку.

Щойно автомобіль рушив із місця, за ним кинулися водії інших "Богданів", котрі знаходилися на зупинці. Згодом до них приєдналися правоохоронці. Михайло, зрозумівши, що втекти йому не вдасться, зупинився й опинився в руках міліціонерів.

Проти чоловіка порушено кримінальну справу за ч.1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК, що загрожує позбавленням волі на строк до п'яти років.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.