Міліція затримала чоловіка, який намагався викрасти маршрутку


Столична міліція затримала водія київського маршрутного таксі, який спробував викрасти робочий транспорт у своїх колег з Вишневого.

Крадієм виявився 50-річний Михайло, який приїхав до Києва з Вінницької області на заробітки, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві.

За даними правоохоронців, чоловік влаштувався водієм столичної маршрутки, а житло отримав у гуртожитку вишневого. На скоєння злочину чоловіка штовхнули безгрошів'я та борги.

Проходячи повз кінцеву зупинку маршрутних таксі, чоловік помітив гроші у відчиненій маршрутці. Водія на місці не виявилося, тож Михайло вирішив привласнити чужі кошти.

Однак, зайшовши в автобус, він помітив ключі в замку запалювання, тож вирішив викрасти не лише гроші, а й маршрутку.

Щойно автомобіль рушив із місця, за ним кинулися водії інших "Богданів", котрі знаходилися на зупинці. Згодом до них приєдналися правоохоронці. Михайло, зрозумівши, що втекти йому не вдасться, зупинився й опинився в руках міліціонерів.

Проти чоловіка порушено кримінальну справу за ч.1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК, що загрожує позбавленням волі на строк до п'яти років.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ