Києву можуть включити опалення достроково?


Якщо середньодобова температура повітря знизиться до 8 градусів та триматиметься упродовж трьох днів, столиця готова розпочати опалювальний сезон.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, якого цитує прес-служба відомства.

"Київ готовий до осінньо-зимового періоду. І в разі необхідності, житловий фонд міста бюджетної сфери відразу буде підключено до опалення, своєчасно забезпечені теплом будуть і всі столичні помешкання", - зазначив Мазурчак.

Сьогодні всі заклади освіти (525 шкіл та 467 дитячих садків) готові до зими на 100%,  запевнив він.

"Вчасно ввімкнуть опалення і 190 підпорядкованим закладам охорони здоров'я. Підготовлено 49 бойлерів, 136 теплових пунктів, 41 система опалення, 19 систем гарячого водопостачання, 35 систем холодного водопостачання, 6 котелень. На ці заходи використано 2780,0 тисяч гривен", - запевнили в КМДА.

Заступник голови КМДА наголосив,  що технічна підготовка до опалювального сезону завершена та закликав киян докласти максимум зусиль для збереження тепла у власних оселях.

"Звичайно, ми не зможемо застрахуватися від аварій, які будуть виникати в період опалення, бо столичні мережі знаходяться в досить зношеному стані. Для нас головне - вчасно отримувати від киян інформацію щодо несправностей мереж або виникнення аварійних ситуацій. Диспетчерські та аварійні служби працюють в оперативному режимі. Це питання знаходитиметься під моїм особистим контролем", - зазначив Олександр Мазурчак.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ