У столиці пройде 10 ярмарок


2 жовтня у всіх районах столиці будуть проведені традиційні осінні ярмарки, де кияни та гості міста матимуть змогу придбати сільгосппродукцію за цінами на 10-15 % нижчими від ринкових.

Так, на ярмарках можна буде запастися овочами, фруктами, м'ясом, молоком, рибою, олією, медом та інші продтоварами майже з усіх регіонів України, повідомляє прес-служба КМДА.

2 жовтня ярмарки відбудуться: у Голосіївському районі на вул. Голосіївській, 4-10; у Дарницькому районі по вул. Ревуцького; у Деснянському районі по вул. Сабурова; у Дніпровському районі на Русанівському бульварі; в Оболонському районі на просп. Мінському, 2.

Придбати дешевші продукти можна буде у Печерському районі на пл. Л. Українки, 1; у Подільському районі на Контрактовій площі; у Святошинському районі на вул. Булгакова, 1-13; у Солом'янському районі по вул. Стадіонній; у Шевченківському районі на вул. В. Василевської, 1-17.

Крім того, з 1 по 3 жовтня на території Виставкового комплексу "Чубинське" (с. Чубинське, вул. Виставкова, 1) проводиться Міжнародна аграрна виставка-ярмарок "Золота осінь".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ