Кличко: кияни мріють позбутися Черновецького


Фракція Блоку Кличка у Київраді переконана, що мера Києва Леоніда Черновецького треба   відправити услід за мером Москви Юрієм Лужковим та оголосити дострокові вибори в Києві.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Блоку.

"Мільйони мешканців української столиці мріють, аби голова КМДА Леонід Черновецький також перестав керувати містом та вимагають призначення дострокових виборів мера й Київради. Тим більше, що причин для цього достатньо", наголосили у Блоці Кличка. 

За словами депутатів, якщо діяльність Лужкова викликає сьогодні цікавість з боку правоохоронних органів, то "за результатами хазяйнування "молодої команди" у Києві уже давно відкрита не одна кримінальна справа".

"Корупція у Києві стала системним явищем. Про це свідчить і звіт Тимчасової слідчої комісії парламенту, за який проголосували 334 депутати Верховної Ради. Тому сьогодні є всі підстави оголосити дострокові вибори столичного мера", - наголошують у Блоці Кличка.

Депутати заявляють, що Черновецький втратив довіру мільйонів киян, але досі не відомо, чи втратив він довіру керівництва держави.

Як відомо, ходять чутки, що місце голови КМДА найближчим часом посяде перший заступник мера Олександр Попов.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ