Громадські слухання щодо сміттєспалювального заводу


У п'ятницю у столиці пройдуть громадські слухання щодо встановлення сміттєспалювального заводу на вулиці Уманській у Солом'янському районі.

Про це у своєму блозі пише нардеп від Єдиного центру Леся Горобець.  

"За технічною документацією це підприємство щогодини спалюватиме 400 кг твердих відходів (пластик, целофан, сміття і т.п.). Єдине, чого не вистачає для запуску заводу - позитивного висновку громадських слухань, які відбудуться цієї п'ятниці", йдеться в ЖЖ депутата.

Вона закликає всіх киян прийти на громадські слухання і проголосувати проти запуску сміттєспалювального заводу.

"Проблема стосується не лише мешканців навколишніх будинків, які вдихатимуть 3,3 тони небезпечних для життя речовин на рік (захворювання на рак легенів; виникнення раку гортані та раку печінки; для вагітних жінок збільшення ймовірності виникнення вроджених вад в дітей). Якщо запустять цей завод, вже за півроку його "філії" повилазять в інших районах Києва, при чому за тих самих 120 метрів від жилих будинків, переконана Оробець.

Громадські слухання пройдуть 1 жовтня о 18.00 в актовій залі СШ№164 на вул. Уманській, 33. Щоб мати можливість проголосувати, потрібно мати з собою паспорт з київською пропискою.

Українська правда. Київ

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ