Київ вирішив реорганізувати муніципальні ЗМІ


Столична влада вирішила реорганізувати комунальні засоби масової інформації.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні постійно діючої координаційної робочої групи у понеділок, повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, доручено опрацювати альтернативні варіанти напрямків покращення фінансового стану та ефективності діяльності друкованих комунальних підприємств засобів масової інформації, в т. ч. шляхом реорганізації (приєднання, укрупнення та інше).

Інформацію, надану комунальними підприємствами (ДКП "ТРК "Київ", КП "Редакція "Газета "Хрещатик", КП "Редакція "Газета "Вечірній Київ", КП "Редакція "Газета "Українська столиця"), взяти до уваги.

Керівнику "ТРК "Київ" Дмитру Джангірову спільно з Головним управлінням з питань взаємодії з засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю та Головним управлінням комунальної власності доручено опрацювати варіанти покращення фінансового та майнового стану підприємства та підвищення ефективності його діяльності.

Крім того, керівництво "ТРК "Київ" упродовж 10 днів повинно надати відповідні матеріали секретарю координаційної робочої групи.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ