Туристам покажуть, де живуть українські політики і зірки


Туристичні бюро Києва вигадали новий спосіб зманити гостей до столиці і відповідно заробити грошей.

Зокрема, планують показувати будинки політиків і зірок шоу-бізнесу, пише "Сегодня".

За інформацією турбюро, якщо під час екскурсії вставити, наприклад, фразу: "До речі, у цьому будинку живе Вірка Сердючка", люди відразу пожвавлюються. А іноземці іноді просять показати житло екс-президента Леоніда Кравчука.

Так, за словами екскурсовода Віри Шепелевої, дуже популярний через "помаранчеву революцію" Віктор Ющенко.

"До того ж його квартира - у будинку між такими визначними пам'ятками, як Софія й Михайлівський собор", - сказала Шепелева, додавши, що нині турбюро вже розробило відповідний маршрут по адресах наших зірок естради й політиків.

Коштувати така екскурсія буде від 40 до 100 гривень, залежно від чисельності групи.

За інформацією видання, водитимуть туристів тільки по доступних місцях. Наприклад, до дому президента Віктора Януковича у Межигір'ї ніхто не поїде, а от будинок на Оболонській набережній, де прописаний президент, покажуть.

Екс-президенти Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко й спікер Верховної Ради Володимир Литвин теж живуть за містом. Але Шепелева покаже будинок на Малій Житомирській, де в Ющенка є квартира, і будинок Кучми на вулиці Десятинній, з яким пов'язана легенда про вікно за мільйон доларів (за чутками, родина екс-президента викупила за такі гроші в посольства територію, щоб любуватися Андріївським узвозом).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ