Київ обрав кращий ларьок міста


Мала архітектурна форма, яка знаходиться у Печерському районі на вулиці Кутузова, 13 визнана найкращою у конкурсі "Мала форма - красивий зміст".

Такого висновку дійшли члени журі під головуванням заступника голови КМДА Олександра Мазурчака, повідомляє прес-служба мерії.

Конкурс був започаткований громадською організацією "Громадянський Корпус", що захищає  права малого та середнього бізнесу.

"Ми вирішили запровадити конкурс на кращий МАФ з метою виявлення та заохочення підприємців, які законно здійснюють діяльність у малих архітектурних формах, а також турбуються про естетичний вигляд кіоску і утримують у належному стані прилеглу територію", - зазначив президент "Громадянського Корпусу" Роман Солодкий.

За два місяці надійшло понад 1500 заявок на участь у конкурсі. У результаті ретельного відбору було визначено 3 найкращих кіоски, які повністю відповідають критеріям конкурсу.

У свою чергу Мазурчак додав, що треба зробити фотогалерею "кращі МАФи столиці" і показувати їх як зразки тим, хто планує розпочати діяльність у цьому напрямку.

Він висловив переконання, що такий конкурс треба проводити щорічно, мовляв, він зможе вплинути на покращення благоустрою столиці у підготовці до ЄВРО-2012.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ