БЮТ: З боргами нинішньої влади розрахуються наші онуки


Плани київської влади взяти у 2011 році кредит у розмірі 200 мільйонів  доларів - це наслідок некваліфікованого керуванням містом командою Партії Регіонів-Черновецького та обдирання столиці Кабміном Азарова.

Про це заявила лідер фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова, повідомляє прес-служба Блоку.

"Київ набирає стільки боргів, що за нинішню владу будуть розраховуватись наші діти і онуки. А це не побудовані в майбутньому школи, лікарні, дороги, соціальна допомога, доплати пенсіонерам. Зупиніть розбазарювання міста та забудьте про звичку жити в кредит!", - звернулась Меліхова.

Депутат зазначила, що на сьогоднішній день сукупний борг столиці становить 8 мільярдів гривень, до кінця року складе усі 11,5 мільярда, а якщо враховувати ще й борг з комунальних підприємств, то вийде річний бюджет міста.

Вона нагадала, президент Віктор Янукович  у своїх передвиборчих листівках обіцяв повернути в бюджет Києва 7,5 мільярда гривень.

"На жаль, Кабмін поки що діє повністю всупереч передвиборчим обіцянкам Януковича і вилучення з міського бюджету стали ще більші ніж в попередні роки і досягли 40%", - сказала Меліхова.

Депутат заявила про те, що нова київська владна команда Партії Регіонів, як і стара команда Черновецького не може раціонально хазяйнувати, не вміє залучати інвестиції і вихід бачить однаковий - брати кредити.

Як відомо, раніше заступник голови КМДА Руслан Крамаренко заявив, що у 2011 році Київ візьме кредит у Світового банку в розмірі 200 мільйонів гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ