Попов обідає в мерії і носить одяг від Вороніна



Фото з сайту КМДА
Перший заступник голови КМДА (який от-от може зайняти крісло Черновецького) Олександр Попов не вибагливий ні в одязі, ні в їжі.

На відміну від молодої команди Леоніда Черновецького, яка внесла в мерію моду одягатися от кутюр, їздити на дорогих авто та харчуватися у брендових ресторанах, команда Олександра Попова значно скромніша, пише "Сегодня".

Так, наприклад на внутрішньому дворі КМДА стало набагато просторіше - звідти зникли дорогі авто чиновників і їхніх численних охоронців.

У команді Попова охорона є тільки в нього, і то з'явилася лише два тижні тому.

За словами помічників заступника голови КМДА, Попов носить костюми від "Вороніна" і звичайні куртки чи півпальто, тому що часто їздить за кермом.

"Що стосується годинника, то в нього звичайний годинник української марки. Але він йому дуже дорогий, тому що ця річ пов'язана з пам'ятною подією в його житті. Якою, він не говорить", - сказала секретар Попова Зінаїда Куценко.

Однак, як відзначає видання, за чутками, у Попова нагородний годинник із часів роботи в КДБ.

Невибагливий Попов і в їжі. У мерії кажуть, що зазвичай перший заступник голови КМДА і його команда обідають їдальні КМДА або замовляють обід до себе в кабінет з тієї ж їдальні.

Сидить Попов у колишньому кабінеті Олександра Омельченка на першому поверсі. На відміну від Черновецького, Попов не змінював ні замків, ні меблів, ні табличок.

Як відомо, Черновецький запам'ятався пристрасною любов'ю до Майбахів і Роллс-Ройсів та до дорогої марки одягу - Zilli, екс-заступник мера Ірена Кільчицька полюбляла Chanel і торбинки Hermes, а секретар Київради любить взуття зі шкіри крокодила. Крім того, усі вони після приходу на роботу в мерію, повністю змінили меблі у своїх кабінетах.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ