Бізнесмена, що задавив хлопця на переході, оголосили у розшук



Фото "Другої смуги"
Власником Porsche Cayenne, що збив на смерть 17-річного хлопця в Глевасі під Києвом виявився бізнесмен Ярослав Копилаш, який був довіреною особою кандидата на пост президента Анатолія Гриценка.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на джерела у МВС.

Нині Копилаш і його автомобіль оголошені у всеукраїнський розшук.

За інформацією видання, Копилаш керує фірмою із продажу й будівництва офісних будинків і складських приміщень, а також є директором ресторану "Сан Торі" на Сагайдачного.

Однак, у будівельній фірмі розповіли, що власник не з'являвся в офісі й не дзвонив із п'ятниці, а головний бухгалтер ресторану Вікторія сказала, що Копилаш перебуває на лікарняному.

"Він на лікарняному з 11 вересня. І з тих пір не з'являвся. Але його провина в ДТП поки не доведена, тому це питання поки краще не обговорювати", - сказала жінка.

Також Копилаш, згідно з даними на офіційному сайті ЦВК, був довіреною особою кандидата на пост президента Анатолія Гриценка по 220 виборчому окрузі (Святошинський район) на останніх президентських виборах.

Те, що чоловік з таким прізвищем дійсно був довіреною особою на виборах Гриценко підтверджує, але каже, що особисто з ним не знайомий.

Тим часом, загиблого Миколу Ковальчука поховали у вівторок. У нього залишилися 38-річна мати, яка три тижні назад народила ще одного сина, батько й 18-річний брат.  

За словами брата загиблого Ярослава, Микола їхав до нього автобусом з київського вокзалу, але вийшов не на тій зупинці.

"Я чекав його на одній зупинці, але він, ймовірно, переплутав, і вийшов на іншій. І тому виявився на тому переході... Переходив дорогу, щоб сісти на автобус у зворотному напрямку. Я приїхав на місце тільки через дві години, але мені розповіли, що йому буквально метра не вистачило до кінця переходу. Як водій не помітив його - не розумію", - сказав Ярослав. 

Перехід, де було збито хлопця, добре освітлений. Фото "Другої смуги" 
Він додав, що перехід освітлений, до того ж неподалік є освітлені заправки.

Наразі в міліції напевно не знають, чи був за кермом авто сам Копилаш, чи хтось інший. Але якщо провину бізнесмена доведуть, йому світить до 7 років в'язниці.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ