Школярам покажуть туристсько-краєзнавчі маршрути Києва


26 вересня у Парку Вічної Слави відбудеться відкриття міської акції "Пізнай свій край - пізнай себе", присвяченої 66-річниці визволення України від фашистських загарбників.

Метою акції є патріотичне виховання учнів, формування їхньої активної громадянської позиції, удосконалення туристсько-краєзнавчої роботи, формування у дітей та молоді сучасного світогляду, творчих здібностей і навичок самостійного наукового пізнання, повідомляє прес-служба КМДА.

Також, переконані у Головному управлінні освіти, це спонукання до самоосвіти і самореалізації особистості, розвитку духовної та фізичної досконалості, формування здорового способу життя підростаючого покоління.

Учасники акції (учні 1-11 класів) матимуть змогу ознайомитися з історичним минулим і сьогоденням, природою, історико-культурними та архітектурними пам'ятками рідного краю.

Школярам покажуть туристсько-краєзнавчі маршрути Києва і Київщини, а педагоги отримають кваліфіковану методичну допомогу з організації та проведення походів вихідного дня.

Початок акції о 9.30.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ