Голубченко каже, що він перепрацює всіх



Фото з сайту КМДА
Заступник голови КМДА Анатолій Голубченко підтверджує інформацію про те, що знаходиться в лікарні, однак заявляє, що іти з роботи в мерії не збирається.

Про це він сказав "Новій", коментуючи інформацію про те, що він зліг в лікарню через відмінену зустріч з першим заступником голови КМДА Олександром Поповим і можливість втратити крісло в КМДА.

"Що в такому разі кажуть? Не дочекаєтеся! Все нормально. Я працюю, працюю й ще раз працюю. І перепрацюю ще всіх тих, хто пише. У мене все в порядку. У кого є сумніви - нехай сумніваються", - сказав Голубченко.

Водночас він додав, що наразі дійсно перебуває на стаціонарі.

"Що в мене конкретно - не підлягає розголошенню. Всі люди можуть занедужати один раз на рік. Я не хворів уже років п'ять", - сказав чиновник.

Не підтвердив імовірної відставки Голубченка і перший заступник голови КМДА Олександр Попов, який вже зовсім скоро може зайняти крісло мера Леоніда Черновецького.

"Ні, Голубченко зараз перебуває на лікарняному й уже в понеділок він буде на роботі. Його госпіталізація не пов'язана із зустріччю із мною. Це профілактика, що має відношення до певного лікування. Нічого особистого отут немає", - сказав Попов.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ