У мерії кажуть, що трасу для Азарова будують за державні гроші


Заступник голови КМДА Руслан Крамаренко заявляє, що ремонт ділянки Столичного шосе (21-27 км) виконають за рахунок субвенції з державного бюджету у сумі 48,5 мільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"З подачі деяких депутатів Київради у ЗМІ з'явилася невірно викладена інформація щодо змін у Програмі соціально-економічного розвитку. Хочу наголосити, що фінансування ремонту Столичного шосе буде відбуватися за рахунок субвенції з державного бюджету", - сказав Крамаренко.

Він наголосив, що на ремонт цієї ділянки дороги кошти з міського бюджету не спрямовуються, а зняття асигнувань з інших об'єктів, які передбачалося фінансувати за кошти міста, не пов'язано з роботами на Столичному шосе.

За словами Крамаренка, зняття асигнувань з будівництва метро на Троєщину викликано реальною можливістю залучити на фінансування цього проекту кредитні кошти. Мова йде про йєновий кредит уряду Японії.

Водночас, зменшення коштів на проект "Міська електричка" та будівництво трамвайної лінії від масиву Троєщина до міської електрички пов'язане з відсутністю затвердженої проектної документації.

Як відомо, на засіданні Київради в четвер Крамаренко повідомив, що асигнування з бюджету розвитку зменшено на 263 мільйони гривень за рахунок виключення 38 об'єктів, на яких із різних причин кошти не можуть бути освоєні.

Раніше "Сегодня" писала, що Старообухівську трасу під Києвом ремонтують через те, що по ній з Конча-Заспи на роботу до Києва і назад їздить прем'єр Микола Азаров.

Згодом голова столичного БЮТу Тетяна Меліхова заявила, що Київська влада відібрала 48,5 мільйона гривень з міського бюджету призначених на будівництво транспортних об'єктів столиці задля реконструкції дороги для чиновників.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ