Київська міліція втретє спіймала азербайджанського злодія в законі


Працівники столичної міліції затримали азербайджанського "злодія в законі" Ровшана Д., відомого у кримінальних колах на прізвисько "Ровшан Ленкоранський".

Встановлено, що "злодій в законі" незаконно перебував в Україні, повідомляє прес-служба МВС у Києві.

За словами начальника Київського УБОЗу Олександра Плужника, при огляді у нього виявлено три паспорти. Перший - на ім'я неіснуючого громадянина України, в якому було фото затриманого.

Така сама картина була і в закордонному паспорті. Третій паспорт громадянина Азербайджану з фото Ровшана Д., але з іншим прізвищем.

За минулі роки це вже третє затримання Ровшана в Києві.

Так, у лютому 2008 року його затримали працівники ГУБОЗ МВС як особу, що знаходиться в міждержавному розшуку по звинуваченню у скоєнні особливо тяжкого злочину.

Тоді Шевченківським районним судом Києва йому було обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту на 40 діб. Однак, перебуваючи під вартою, "злодій в законі", використовуючи корумповані зв'язки у Державному комітеті у справах релігій та національностей отримав статус біженця та був звільнений з-під варти.

Згодом Вищий адмінсуд рішення про надання Ровшану статусу біженця скасовав.

Востаннє "злодія в законі" було заарештовано у грудні минулого року та екстрадовано до Азербайджану із забороною в'їзду до України терміном 5 років.

Наразі Ровшана Д. затримано. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за підробку та використання підробних документів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ