Мерія згадала про вирубку дерев на Дарниці


Київська міська держадміністрація просить прокуратуру прискорити слідство щодо факту вирубування дерев на Броварському проспекті.

У зв'язку з цим мерія готує звернення до прокуратури Дніпровського району, йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

Зокрема, мерія просить прискорити досудове слідство та прийняття процесуального рішення з кримінальної справи, порушеної слідчим відділом Дніпровського РУ ГУМВС щодо видалення зелених насаджень на вул. Малишка.

У Київській адміністрації наголосили,  що в липні було проведено робочу нараду за участю представників мешканців, забудовника та структурних підрозділів КМДА, метою якої стало врегулювання конфліктної ситуації, пов'язаної з вирубкою дерев у зв'язку з будівництвом накриття відкритої частини Святошинсько-Броварської лінії метрополітену.

"За результатами наради створено робочу групу, до якої увійшли представники міської влади, мешканців Комсомольського масиву Дніпровського району та громадських організацій. Також надано низку доручень профільним управлінням та підприємствам КМДА детально вивчити ситуацію та вжити заходів відповідно до компетенції", йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, перед новим роком біля станції метро "Дарниця" невідомі спиляли близько сотні сосен. Навесні громадські організації та Блок Кличка висадили в сквері молоді деревця.

У кінці січня Прокуратура Києва у зв'язку зі знищенням зелених насаджень між вулицею Малишка та Броварським проспектом ТОВ "Проектна компанія "Ярус" порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень працівниками зазначеної компанії.

Вдруге намагалися знищити сквер 8 червня, коли на територію скверу біля метро "Дарниця" (вул. Малишка,4а) приїхала техніка, а також КАМАЗ.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ