Козацькі звитяги під Києвом



Фото з сайту "Парку Київська русь"
З 1 по 3 жовтня у "Парку Київська Русь", що неподалік від с. Копачів Обухівського району, пройдуть "Козацькі звитяги 2010".

За словами організаторів дійства, саме там оживуть давні українські традиції, залунають народні та сучасні українські пісні, задзвенять в повітрі козацькі шаблі.

Увазі глядачів демонструватимуть справжні чудеса кінно акробатичного театру.

Крім того, на гостей свята чекають виставка козацької зброї; козацькі забави для всіх бажаючих (ігри "чий батько дужчий?", "боротьба на поясах", "навхрест", змагання з піднімання мішків, перетягування канату); конкурс на найкрасивіше та найкумедніше козацьке прізвище; "Територія казки"; Літературний конкурс.

Охочим навчитися чогось нового запропонують майстер-класи майстрів народних ремесел (виготовлення виробів із соломки, писанок, іграшок та прикрас, навчання вишивки,  ковальської справи, гончарства, виготовлення справжньої трипільської кераміки за старовинними технологіями).

Також у рамках свята проходитиме ярмарок виробів народних майстрів; фестиваль бджолярів, чемпіонат з поїдання вареників (участь може взяти кожен).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ