Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c8dff74f39a6/
Українська правда
Київ

Під Києвом буде гігантський кінно-спортивний комплекс

13.09.2010  13:39

Під Києвом будують найбільший у Східній Європі кінно-спортивний комплекс, в якому вершників готуватиме олімпійська чемпіонка.

Про це заявили у прес-службі компанії "VIAN Group", яка починає будувати кінно-спортивний комплекс "VIAN Арена" за 20 км від Києва, в селі Шпитьки Києво-Святошинського району, повідомляє УНІАН.

За словами директора компанії Михайла Пархомчука, комплекс введуть в експлуатацію у 2012 році. До цього підготовкою спортсменів і коней для кінно-спортивного клубу займатимуться на орендованих майданчиках.

Новий кінно-спортивний комплекс складатиметься з двох критих арен - для проведення змагань і для розминки, чотирьох арен під відкритим небом (дві для проведення змагань і дві для розминки), ветеринарної клініки, клубних і гостьових стаєнь, стоянки для автомобілів-коневозів, готелю, ресторану і паркінгу.

Місткість великої відкритої арени - 3 тисячі глядачів (однак проектом передбачена можливість розширення трибун до 15 тисяч глядачів, місткість критої арени - 1 тисяча  глядачів.

Загальна площа комплексу - 50 га. Індикативний обсяг інвестицій в проект складає 50 мільйонів доларів.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.