Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c8a3fbc23c56/
Українська правда
Київ

У столиці взялися за медицину

10.09.2010  17:25

У Києві затверджений план заходів щодо зміцнення матеріально-технічної бази "швидкої" з метою створення необхідних умов діяльності служби меддопомоги під час Євро-2012.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба мерії.

До плану заходів включено реконструкцію будівлі Київської міської станції швидкої медичної допомоги на вул. Б. Хмельницького, 37-б, закупівлю медобладнання, автомобілів "швидкої", діагностичного та гаражного обладнання.

Згідно з планом, упродовж 2010-2011 року планують модернізувати автоматизовану диспетчерську систему "Швидка медична допомога" та створити інформаційно-аналітичну систему "Єдиний медичний простір".

Також планується продовжити роботи із розробки проекту будівництва підстанції швидкої медичної допомоги на вул. С. Крушельницької, 11-а та на реконструкцію будівлі на просп. Свободи, 22-а під підстанцію швидкої медичної допомоги №7.

Влада має на меті до Євро-2012 завершити капремонт підстанцій швидкої медичної допомоги №8 на вул. Я. Коласа, 15-а та №12 на вул. Колективізації, 3.

Крім того, чиновники хочуть визначити та відвести земділянки під будівництво підстанцій швидкої медичної допомоги у Голосіївському, Шевченківському та Подільського районах.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.