Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c89ebb3ec69d/
Українська правда
Київ

Київ виділятиме зоопарку по 25 мільйонів на рік

10.09.2010  11:26

Київська влада з 2011 року виділятиме по 15 мільйонів гривень на рік на розбудову КП "Київський зоопарку" та по 10 мільйонів гривень на утримання зоопарку.

Про це у четвер заявив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба мерії.

Крім того, за його словами, очікується, що кожного року зоопарк отримуватиме близько 10-15 мільйонів гривень власних прибутків.  

На сьогодні є відповідне доручення виділити 2,5 мільйона гривень на підготовку звіринцю до зими, зокрема, на ремонт зливоприймачів, котельні, паркану та 2,5 мільйони гривень на завершення реконструкції павільйону "Тропічні ведмеді".

Разом з тим Голубченко представив новопризначеного куратора-консультанта зоопарку - Куна Брауера, директора компанії Maguari-One Zoo Consultants S.L. (Валенсія, Іспанія).

"Ми починаємо потужну роботу із стабілізації ситуації, що склалася сьогодні у столичному зоопарку. У першу чергу, ми запросили до співпраці європейського фахівця, який має величезний досвід роботи в галузі досліджень тваринного світу. Більше того, він досконально знає проблеми київського звіринцю, адже мав можливість інспектувати його останні 12 років", - сказав Голубченко.

Працюватиме Брауер на громадських засадах.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.