Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c88f4ec5cea1/
Українська правда
Київ

Довгий розказав, хто в БЮТі голова

09.09.2010  17:53

Секретар Київради Олесь Довгий на засіданні міськради 9 вересня офіційно заявив про зміну керівництва фракції БЮТ у міськраді.

"На зборах фракції БЮТ, які відбулися 31 серпня, члени фракції висловили недовіру керівництву і переобрали голову фракції, його заступників та секретаря фракції", - сказав Довгий.

Він наголосив, що новообраним головою фракції став Денис Москаль, заступником з юридично-правового забезпечення став Юрій Дмитрук, заступником з промислово-підприємницького напрямку Дмитро Олійник, з фінансово-економічних питань - Семен Борисенко, гуманітарного - Володимир Дробот, секретарем фракції -  Олексій Давиденко.

"Таким чином я прошу оголошену інформацію прийняти до відома, а також зареєструвати відповідні зміни", - сказав Довгий.

Однак, екс-голова фракції Тетяна Меліхова заявила, що таке рішення не є правомірним, оскільки всі підписи під документами про зміну керівництва підроблені. 

Сам Денис Москаль наголосив, що наразі фракція БЮТ не має іншого голови окрім нього і налічує, як і раніше 32 особи.

"Чисельний склад фракції не змінився - 32 чоловіки. Фракція наша демократична, і звичайно, всі поділяють цю думку. Фракція буде працювати далі, як одне ціле", - сказав новообраний голова.

На зауваження, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяла вигнати всіх, хто підтримає рішення про скасування райрад, Москаль сказав:

"Фракція БЮТ діяла послідовно. 17 депутатів вирішили підтримати це рішення. Щодо звільнення, то для цього потрібно, щоб зібралася фракція і вирішила, кого виключати чи не виключати, але оскільки більшість фракції підтримала це рішення, то я думаю, що це пусті заяви".  

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.