Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c88eae88e448/
Українська правда
Київ

Попов розказав, як головам районів втриматися у своїх кріслах

09.09.2010  17:10

Перший заступник голови КМДА Олександр Попов заявляє, що усі нинішні голови райдержадміністрацій мають можливість залишитись на займаних посадах.

Про це він сказав під час брифінгу в четвер, відповідаючи на питання, чи буде змінено голів столичних районів.

"Хто вам казав, що ми змінюватимемо голів районів? Головний критерій, я кий потрібне для реалізації програм - це професійний підхід (керівників районів) до тої чи іншої справи. У керівників районних держадміністрацій є можливість довести, що вони відповідають таким критеріям. Якщо вони це зможуть довести -  вони будуть працювати", - сказав Попов.

Він додав, що довести свою професійність голови районів можуть, вирішивши кілька проблем.

"По-перше, у нас попереду входження в опалювальний сезон. Це серйозний екзамен для будь-якої гілки влади. По-друге, вирішення соціальних проблем. Наприклад, погашення заборгованості по зарплаті. Це виконання статей бюджету. І багато інших питань", - сказав чиновник.

На уточнююче запитання, чи буде переназначення голів районів, оскільки рішення про ліквідацію райрад, по суті,  передбачає реорганізацію райадміністрацій, а отже й зміну керівництва, Попов сказав:

"Ну дійсно буде. Згідно з законом воно повинно бути. Воно відбудеться, я думаю після того, як будуть ліквідовані райради 31 жовтня".

Українська правда. Київ
© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.