Київ почав писати бюджет на наступний рік?


Перший заступник голови КМДА Олександр Попов оголосив про старт бюджетного процесу на 2011 рік.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Ми розпочинаємо активну роботу із формування бюджету на наступний рік. Попередньо проведено кілька консультацій із Міністерством фінансів, з яким і надалі ми будемо тісно співпрацювати", - сказав Попов.

Він додав, що особливу увагу керівництво міста приділятиме доходній частині бюджету й шукатиме більше шляхів його наповнення та мобілізації коштів.

"У Києві великий обсяг тіньового обороту і нам треба його легалізувати в найближчі терміни. Це вкрай необхідно для збільшення доходів міста. Шляхи вирішення цього питання ми розглянемо на спільній нараді з представниками прокуратури, Міністерства внутрішніх справ, СБУ та Державної податкової адміністрації", - підкреслив Попов.

Крім того, перший заступник голови КМДА також повідомив про плани повернути у власність міста блокуючий пакет акцій банку "Хрещатик".

"Ми вже зустрічалися з керівництвом банку "Хрещатик" і цього тижня також будемо вести перемовини, щодо повернення акцій банку. Ми маємо залишити за собою відповідний відсоток наших активів", - наголосив Попов.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ