Міст на Поштовій площі розсипається на очах


Відомий київський пішохідний міст, який з'єднує Поштову площу з Річковим вокзалом і набережною, розвалюється на очах.

Нині на краях моста утворилися 30-сантиметрові діри: асфальт обвалюється, а в отворах стирчить оголена арматура, повідомляє Блік.

Видання наголошує, що автомобілістам, які їздять під мостом, варто бути акуратними, адже шматки асфальту летять вниз.

За словами робітника по догляду за цим мостом Валентина, асфальт, де зараз діри, упав вниз, але заяв не було, виходить, повезло, що в той момент ніхто не проїжджав.

"Ці діри утворилися місяць тому. А пішоходи мимоволі зруйнували асфальт ще більше. Тепер є небезпека для дітей - вони легко можуть провалитися. Але грошей на ремонт нема", - сказав він.

Тим часом у "Київавтодормості" запевняють, що міст неаварійний і ходити по ньому абсолютно безпечно.

Зокрема, начальник "Київавтодормосту" Олександр Шевченко наголошує, що реконструкція пішохідного містка до Річкового вокзалу планується тільки у зв'язку з реконструкцією всієї Поштової площі у 2012 році.

"Навесні там провели ремонтні роботи, пофарбували його, підремонтували сходи. Можна сказати з упевненістю, що по цьому мосту ходити безпечно. Що стосується дір - на балках є часткові руйнування країв, але це ніяк не позначається на його безпеці. Крім того, цей міст дуже молодої -  йому лише 32 року", - сказав Левченко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ