У Києві відсвяткують День фізкультури


У столиці розпочався Олімпійський тиждень, приурочений до Дня фізичної культури та спорту, який відсвяткують 11 вересня.

Про це повідомляє прес-служба мерії.

Згідно з розпорядження КМДА, 11 вересня на Майдані Незалежності відбудеться Всеукраїнський олімпійський урок.

Святкування розпочнеться об 11.00 та триватиме до 17.00.

На цей час буде заборонено рух транспорту по вул. Хрещатик від перехрестя з вул. Інститутською до перехрестя з вул. Б. Хмельницького.

Під час Олімпійського уроку на Майдані Незалежності та на вул. Хрещатик будуть розміщені майданчики, на яких відбуватимуться тренування, ігри, змагання тощо.

На цих майданчиках будуть представлені такі види спорту як футбол, фехтування, дзюдо, тхеквондо, бадмінтон, легка атлетика, веслування (концепти), настільний теніс, важка атлетика, єдиноборства (ушу, карате), бокс, ЮКА, гандбол, баскетбол, теніс, волейбол, софтбол, велоспорт, хокей на траві, бейсбол, велоспорт, хокей з шайбою, триатлон, кінний спорт.

Також до послуг киян та гостей столиці будуть майданчики "Спорт для всіх" та "Ігри чемпіонів", повідомили в прес-службі мерії.

10 (13.30 - 17.30) та 11 вересня (11.00 -13.00) на Майдані Незалежності пройде Всеукраїнська велоестафета "Спорт для всіх єднає Україну!"

11 вересня о 12.00 на бульварі Давидова у Русанівській затоці стартуватиме водноспортивне свято.

11 та 12 вересня о 14.00 у Гідропарку на базі клубу загартування "Нептун" відбудеться Чемпіонат міста з плавання та кросу.

12 вересня об 11.00 у Парку Дружби народів в урочищі Чорторий відбудеться фізкультурно-спортивне свято, а в парку "Юність" на вулиці Курській, 15 пройде Солом'янський легкоатлетичний пробіг тощо.

Загалом, протягом тижня у всіх районах Києва відбуватимуться різноманітні міжнародні, всеукраїнські та міські змагання та фізкультурно-спортивні свята.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ