У "Київгазі" та "Київводоканалі" нічого не знають про нових власників?



Фото dizona.ucoz.ru
"Київенергохолдинг", який є мажоритарним акціонером ВАС "Київгаз" і АК "Київводоканал", не мають в своєму розпорядженні інформації про зміну власника муніципальних пакетів акцій цих компаній.

Про це повідомив голова правління "Київенергохолдингу", депутат Київради від ГАК Юрій Бондар, пише Київ.proUA.com з посиланням на "Інтерфакс".

"Ми не купували і не продавали. Поки ніяких документів про зміну власника акцій не бачили. Все це на рівні чуток", - сказав він.

За даними Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку, муніципальні пакети акцій "Київводоканал" і "Київгаз" 13 квітня 2010 року були передані хранителеві "Фондовий союз "Україна". Цьому ж хранителеві раніше були передані муніципальні пакети акцій ХК  "Київміськбуд" і компанії "Київхімволокно".

Як відомо, згідно з позовам Генпрокуратури обнародуваним в Єдиному державному реєстрі судових рішень, Київ продав пакети акцій, що належать територіальній громаді, ВАТ "Київводоканал" (25,464%), "Київгаз" (28,46%) і "Київхімволокно" (51%) компанії ТОВ "ФК "Новий регіон".

Збиток, нанесений бюджету міста, оцінюється в 16,365 мільйона гривень.


ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ