Наземні види транспорту також подорожчають?



Фото leejongwon.livejournal.com
Столична влада не виключає, що згодом у Києві може відбутися подорожчання інших видів громадського транспорту.

Про це заявив начальник Головного управління транспорту КМДА Олексій Бархатов.

За його словами, це може відбутися, після того, як приватні перевізники подадуть відповідні заявки до Головного управління транспорту КМДА, і ці заявки будуть розглянуті.

"Судячи з тих заявок, які зараз всюди мусуються словесно, вони (приватні перевізники) планують (піднімати вартість проїзду). Так, у нас були зустрічі - у мене особисто -  з кількома приватними перевізниками. Ми обговорювали питання, ми говорили про те, що ті заявки, які свого часу нам подавалися, були економічно необґрунтованими", - сказав він.

Водночас Бархатов наголосив, що перед ухваленням рішення щодо можливості підвищення цін на проїзд буде розглянуто кожен маршрут.
"Не буде якоїсь єдиної цифри у приватних перевізників, бо всі маршрути абсолютно різні, всі компанії приватних перевізників різні, тому кожен маршрут окремо буде розглядатися. Усі звернення маршрутних перевізників про підвищення цін будуть ретельно розглянуті, вивірені, і визначена (їх) економічна обґрунтованість", - сказав начальник ГУ транспорту.

Однак, він наголосив, що "на сьогоднішній день у ГУ транспорту нема звернень про підвищення вартості проїзду" ні від приватних перевізників, ні від КП "Київпастранс".

Як відомо, з 6 вересня у проїзд у столичному метрополітені подорожчав до 2 гривень за одну поїздку.

Українська правда. Київ

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ