Лідер фракції БЮТ заявляє, що її не замінювали


Лідер фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова заявляє, що засідання цієї фракції 31 серпня не було, і вона залишається її керівником.

Про це вона сказала, коментуючи журналістам інформацію про зміну лідера фракції БЮТ у Київраді, повідомляє прес-служба члена фракції БЮТ у Київраді Олександра Бригінця.

"Засідання фракції не було й, зрозуміло, питання про зміну голови не могло стояти на цьому засіданні. Я продовжую роботу, я є лідером фракції", - сказала Меліхова.

За її словами, засідання фракції, на якому передбачається розглянути подальшу долю депутатів Київрада від БЮТ, які підтримали звернення до Верховної Ради щодо існування в столиці районних рад, заплановано провести найближчим часом.

Меліхова порадила попросити в прес-службі фракції БЮТ у Київраді, яка поширила інформацію про обрання нового лідера фракції, протокол зборів, які відбулися 31 серпня.

Вона переконана, що з цього документа стане зрозуміло, хто брав у ньому участь, і що на зборах ініціювалося.

Бригінець також каже, що нічого не чув про засідання фракції 31 серпня: "Я про таке засідання нічого не знаю й не був на цьому засіданні".

Він допустив, що частина депутатів від БЮТ, яких пропонують виключити через незгоду з політикою фракції, окремо зібралися й обрали свого лідера.

За словами Бригінця, це може бути логічним для зазначених депутатів: створити свою фракцію перед тим, як їх позбавлять депутатських повноважень.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ