6 вересня Київ може лишиться без холодної води?



Фото iz.com.ua
"Київенерго" має намір з 6 вересня припинити обслуговування насосних станцій, які "Київводоканал" використовує для подачі холодної води на верхні поверхи столичних будинків.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби енергокомпанії.

"Враховуючи відмову "Київводоканалу" від отримання послуг компанії з підвищення тиску холодної води, припинення будь-яких оплат за надані послуги, а також небажання впорядкувати взаємну звітну та бухгалтерську документацію, "Київенерго" змушена з 6 вересня припинити обслуговування насосних агрегатів", йдеться в повідомленні.

За даними енергокомпанії, наразі за ці послуги "Київводоканал" заборгував 54 мільйони гривень.

У зв'язку з цим "Київенерго" звернулася до міської влади та прокуратури Києва.

"Особливу увагу правоохоронних органів ми звернули на те, що в разі раптової зупинки через несправність насосів, відповідальність за відсутність холодної води покладається на "Київводоканал", - заявив заступник голови правління "Київенерго" Іван Ричка.

 У компанії нагадали, що 1 липня 2005 року між двома філіалами АК "Київенерго" та водопостачальником були укладені договори про надання послуг з підвищення тиску холодної води. Але з 1 січня 2006 року "Київводоканал" припинив розрахунки за надані послуги, мотивуючи це закінченням терміну дії договору.

У своєму листі до влади та Прокуратури "Київенерго" вимагає від "Київводоканалу" найближчим часом переоформити договори та у подальшому працювати у правовому полі.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ