На дарницькому мосту вже кладуть асфальт


На Дарницькому залізнично-автомобільному мостовому переході через Дніпро в Києві повністю завершено облаштування опор, що слугуватимуть автомобільним з'їздом з лівого берега на правий.

Про це на брифінгу у п'ятницю заявив міністр транспорту та зв'язку Костянтин Єфименко, повідомляє прес-служба Мінтрансзв'язку.

"Вранці 3 вересня розпочато асфальтні роботи - облаштування дорожнього полотна. До кінця дня буде облаштовано перші 350 кв. метрів асфальтного покриття по з'їзду з лівого берега на правий", - сказав Єфименко.

Міністр наголосив, що нині вже вирішено всі проблемні питання по будівництву об'єкту, зокрема, щодо його фінансування.

"Сьогодні немає жодного питання по фінансуванню в 2010 році. Відведення землі, необхідні дозволи - все це вирішено", - сказав він.

На даний час, за його словами, вже знесено 14 гаражів, питання щодо зносу інших (їх лишилося сім) вже повністю вирішені із власниками.

Єфименко підкреслив, що всі роботи відбувається відповідно до плану.

"1 жовтня ми відкриємо регулярне залізничне сполучення через Дарницький міст. 25 жовтня буде введено в експлуатацію оновлену зупиночну платформу "Лівий берег". А в грудні буде відкрито з автомобільний з'їзд з лівого берега на правий. Тож усі роботи, які ми анонсували, будуть завершені відповідно до встановлених термінів", - підкреслив міністр.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ