Попов призначив відповідального за енергозбереження


В.о. голови КМДА Олександр Попов підписав розпорядження про призначення Володимира Печерського керівником КП "Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях Києва".

Відрекомендував Печерського заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, повідомляє прес-служба мерії.

"Володимир Печерський має великий досвід у сфері енергозбереження. Власноруч він розробив чимало проектів з цього питання. Тому я впевнений, що з його приходом буде значно розширено напрямки роботи даного підприємства", - сказав чиновник.

За словами Мазурчака, нове підприємство буде займатися не тільки моніторингом фактичного споживання теплової енергії всіма бюджетними закладами міста, але й питаннями енергоменеджменту.

"Слід на ранніх стадіях виявляти недоліки та їх причини, пропонувати рішення щодо їх усунення, адже йдеться про значні кошти, і вони повинні бути спрямовані на енергозбереження", - сказав заступник голови КМДА.

Печерський, у свою чергу, зазначив, що не буде відкладати справи "у довгу шафу", а відразу візьметься за вирішення проблем з енергозбереження та енергоспоживання у бюджетній сфері міста і "конкретний результат роботи підприємства, столиця отримає вже у наступному році".

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ