"Київміськбуд" продали за 114 мільйонів



Фото dachanews.ru
Муніципальний пакет акцій ВАТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" у розмірі 80%  був проданий на аукціоні на Українській універсальній торговельній біржі Фінансової компанії "Новий регіон" за 114 мільйонів 75 тисяч 598,56 гривні.

Про це на прес-конференції у четвер заявив голова Державної комісії з цінних паперів і фондовому ринку України Дмитро Тевелев, повідомляє "Інтерфакс".

"З липня по вересень чотирма траншами вся сума була перерахована", - сказав він.

За його словами, 1 жовтня 2009 року заступник начальника Головного управління комунальної власності КМДА Юрій Стретович підписав передатне розпорядження, а 30 червня 2010 року документи надійшли реєстраторові " Термінал-Реєстр".

"Другого липня був зареєстрований новий власник, і в той же день пакет був знерухомлений на Фондовий Союз "Україна", - сказав Тевелев.

Він підкреслив, що комісії не вдалося відстежити подальшу долю акцій "Київміськбуду" у зв'язку з  відсутністю "Нового регіону" і ФС "Україна" за місцем реєстрації, а також звітності від цих компаній.

Водночас Тевелев додав, що згідно з договором купівлі комунального пакета "Київміськбуду" від 27 липня 2009 року, "Новий Регіон" повинен був продати його упродовж року.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ