"Київміськбуд" просить Генпрокуратуру захистити його репутацію


Колектив ХК "Київміськбуд" просить Генпрокуратуру й керівництво столиці огородити їх від " паплюження чесного імені та ділової репутації компанії".

Про це йдеться у відкритому листі на ім'я Генпрокурора, голови СБУ, в.о голови КМДА та голови держкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Колектив наголошує, що будівельна галузь України з величезними труднощами долає наслідки світової фінансово-економічної кризи. Мовляв, донині спостерігається продовження падіння обсягів виконання робіт в будівництві, зменшення обсягів введення житла.

"Ринку житлової нерухомості завдано величезної шкоди. Лише деякі підприємства галузі зуміли в надзвичайно складних умовах зберегти виробничі потужності і забезпечити виконання договірних зобов'язань перед інвесторами будівництва житлової нерухомості. Саме до таких суб'єктів ринку будівництва нерухомості відноситься "Київміськбуд", йдеться в листі.

"Ми протиставили стихії кризи антикризову програму, зберегли трудові колективи, не втратили своїх інвесторів, їх довіру. Звичайно, що трудовий колектив "Київміськбуду" не може не  хвилювати ситуація, яка розгортається навколо акціонерного стану компанії", наголошує колектив.

Працівники компанії заявляють, що їм не байдуже, в чиїх руках будуть зосереджені важелі управлінського впливу на діяльність "Київміськбуду".

"Відчуття небезпеки, очевидні факти того, що до коментарів ситуації навколо компанії в засобах масової інформації та інформаційному просторі долучаються суб'єкти із дуже сумнівною репутацією порядності вимусило нас звернутися до вас із проханням про захист "Київміськбуду", нашої ділової та ринкової репутації", йдеться в листі.

Останнім прикладом такої замаскованої атаки на "Київміськбуд" колектив називає  поширений в ЗМІ відкритий лист ЗАТ КУА "ТЕКТ", де "правильні вимоги про збереження "Київміськбуду" подаються з позиції неприкритих обвинувачень посадових осіб "Київміськбуд" у протиправних діях".

"І звинувачує в цьому "Київміськбуд" структура, яка в свій час зробила все, щоб ліквідувати, як виробничу одиницю, в складі "Київміськбуду" Домобудівний комбінат №1, славу та гордість повоєнного Києва. ДБК-1 перейшов до контролю Групи компаній "ТЕКТ" і ними же було ініційоване його банкрутство!", йдеться в листі

"Ми не просимо грошей, не просимо преференції щодо нашої діяльності, не просимо виключного ставлення до себе. Потрібно інше - рішуча відсіч брутальним інформаційним нападкам на компанією, належна правова оцінка чуткам та пліткам, які паплюжать чесну репутацію "Київміськбуду", йдеться в листі.

Як повідомлялося, раніше у ЗМІ обговорювалися питання зміни складу акціонерів "Київміськбуду". Однак Держкомісія з цінних паперів та фондового ринку заборонила вносити зміни в реєстр "Київміськбуду".

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ