Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c7bb49fe9b0d/
Українська правда
Київ

Голубченко подорожчання проїзду в метро звалив на суд

30.08.2010  16:39

Заступник голови КМДА Анатолій Голубченко заявляє, що розпорядження про перезатвердження тарифу на проїзд у метрополітені підписане на виконання судового рішення.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії.

"Розпорядження про зміну тарифу на проїзд у київському метрополітені підписане на виконання рішення Окружного адміністративного суду. Своєю постановою суд задовольнив позов КП "Київський метрополітен" щодо необхідності поновлення у дії тих тарифів, які згідно з розрахунками комунального підприємства є економічно-обґрунтованими", - сказав чиновник.

Він нагадав, що згідно з розпорядженням КМДА, зареєстрованим Головним управлінням юстиції у Києві, тариф на перевезення пасажирів у столичному метрополітені становитиме 2 гривні.

"Наразі ми ще раз перевіряємо відповідність цього тарифу економічно-обґрунтованому рівню, вивчаємо прибутковість та проблемні фінансові питання комунального підприємства. Але разом з тим, ми не можемо не виконати постанову суду. Тож рішення про введення тарифу в дію буде прийняте одразу по завершенню детального вивчення ситуації", - зазначив Голубченко.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.