Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c7b52c77b6b1/
Українська правда
Київ

Коли подорожчає проїзд у підземці, не знають навіть самому метро

30.08.2010  09:42


Фото venividi.ru
Станом на ранок понеділка обіцяного подорожчання проїзду у столичному метрополітені не відбулося. Проїзд так само коштує 1,7 гривні, а в обігу ходять сині жетони.

Коли все ж відбудеться збільшення вартості проїзду не знають навіть у самій підземці.

"Подорожчання відбудеться. Тільки коли, ніхто вам не може сказати точної дати. Сьогодні точно не буде, чи буде завтра, чи буде після завтра не знаємо", - сказала начальник прес-служби Київського метрополітену Надія Шумак.

Вона також наголосила, що в метро ніхто не говорив про зміну вартості.

"Хто говорив? Якби у нас на сайті метрополітену з'явилася інформація про те, що буде подорожчання, я би тоді з вами говорила на цю тему. А так - я нікому не говорила, що подорожчає проїзд", - сказала начальник прес-служби.

На зауваження, що "Дзеркало тижня" писало з посилання на представника довідкової служби метро, що вже в понеділок підземка працюватиме за новим тарифом, Шумак відповіла коротко:

"У нас немає довідкової служби".

Вона додала, що перед безпосереднім подорожчання проїзду має бути оприлюднене у ЗМІ розпорядженні КМДА.

"На сьогоднішній день воно не опубліковане. Також перед подорожчанням інформація з'явиться на сайті, потім будуть по гучномовному зв'язку оголошувати цю інформацію для пасажирів. Крім того, на касових вікнах скрізь в метрополітені будуть оголошення про те, що з такого-то числа тариф на проїзд в метрополітені зміниться. На цю хвилину такої інформації немає, а коли буде важко сказати", - підсумувала Шумак.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.