Попов, виявляється, будує в Києві демократію


В.о. глави Київської міськдержадміністрації Олександр Попов обговорив з БЮТівцями, які проголосували за ліквідацію райрад, перспективу їх співробітництва з владою.
  
"У мене дійсно пройшли консультації, в тому числі і з представниками фракції БЮТ, які проголосували вчора. Завдання, яке вони хочуть вирішити у нас в місті Києві - це навести порядок", - повідомив Попов у четвер в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"От ми і сьогодні вранці ще про це говорили - у них багато пропозицій на цю тему. Ми відкриті до співпраці з будь-якою політичною силою, яка має на меті саме таке рішення проблеми", - додав він.

При цьому Попов підкреслив, що на депутатів - БЮТівців, які проголосували за ліквідацію райрад у Києві, з боку влади не виявлялося ніякого силового тиску.

"Я вам даю слово, як керівник - аргументи, що тут вступили в дію якісь силові методи, якісь технології - я це категорично заперечую", - заявив в.о. глави КМДА.

"Тому я вам абсолютно відверто кажу, що ніяких технологій не було, немає і не буде в нашій роботі, тому що ми хочемо побудувати систему демократичного управління містом", - підкреслив Попов.

Як відомо, Київрада в середу проголосувала за направлення до Верховної Ради звернення з проханням про внесення змін до закону про столицю щодо створення (не створення) районних рад у містах з районним поділом.

За дане рішення проголосували 65 депутатів, у тому числі 8 з фракції БЮТ.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ