Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c6e192075b71/
Українська правда
Київ

Попов запросив Cirque du solei виступити на Євро-2012

20.08.2010  10:34

На закритті чемпіонату світу Євро-2012 у Києві може виступити відомий цирковий колектив Cirque du solei.

Про це йшлося під час зустрічі в.о. голови КМДА Олександра Попова з представниками гастрольного шоу Цирк дю Солей - заступником голови Крегом Кохоном та віце-президентом з гастрольних шоу - Жаком Маруа, повідомляє прес-служба КМДА.

Учасники, зокрема, домовились додатково вивчити питання та опрацювати окремі моменти, "щоб згодом повторно обговорити можливість виступів артистів Цирку дю Солей під час проведення фінальної частини футбольного чемпіонату Євро-2012 у Києві та у наступні роки".

Представники Цирку дю Солей також озвучили намір ознайомити зі своєю творчістю киян. З цією пропозицією вони звернулись до керівництва міста Києва.

За словами представників іноземної делегації, найталановитішими артистами трупи Цирку дю Солей є українці - переважно випускники Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв.

"Нам дуже приємно, що найкращі гастрольні номери Цирку дю Солей поставлені хореографами та режисерами-киянами, а більшість наших заслужених артистів - це випускники циркової академії міста Києва", - сказав Жак Маруа.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.